Aan de slag met SSiB

In vier simpele stappen kunt u ook aan de slag met SSiB.

Over stap 1 Registratie

U krijgt toegang tot uw eigen SSiB account. U registreert uw gegevens via het formulier. U ontvangt een inlog via het opgegeven mailadres. Het account geeft u toegang tot het registreren van uw samenwerkingsverband. In de shop koopt u de startinstructie en licentie. Daarnaast vindt u extra informatie over de GLI SSiB.

Over stap 2 Samenwerkingsverband

De GLI SSiB wordt uitgevoerd binnen een samenwerkingsverband. Hierin zit minimaal een leefstijlcoach, beweeg- en voedingsprofessional. In uw eigen account geeft u de gegevens van uw samenwerkingsverband op. Deze gegevens zijn nodig om te beginnen met de startinstructie en om uiteindelijk de licentie te kunnen verstrekken.  

Over stap 3 Startinstructie

Voordat u kan starten met het uitvoeren van de GLI SSiB moeten minimaal de leefstijlcoach, beweegprofessional en voedingsprofessional de startinstructie volgen. U koopt de startinstructie via de shop en geeft u zelf op voor de instructie. Na het volgen van de startinstructie ontvangt u een certificaat. Dit certificaat geeft aan dat u de juiste competenties heeft om de GLI SSiB uit te voeren.

Over stap 4 Licentie

Met een licentie SSiB krijgt u toegang tot de cursusmaterialen, ondersteuning en vergoeding van de zorgverzekeraar op basis van de basisverzekering.

U schaft een licentie aan in de shop. Zodra uw samenwerkingsverband de startinstructie heeft gevolgd ontvangt u de ondertekende licentie retour. Deze licentie is noodzakelijk om de GLI SSiB te kunnen declareren. Wij geven aan de zorgverzekeraars door wie een licentie hebben voor onze GLI.

Professional? Neem contact op om meer te weten over onze GLI SSiB!