Privacy beleid

Privacy Beleid

Gezonde Leefstijl Company

Gezonde Leefstijl Company is de interventie-eigenaar van de GLI Samen Sportief in Beweging. Met behulp van de website samensportiefinbeweging.nl informeren we deelnemers en professionals. Tevens bieden we via een online shop onze diensten in dit kader aan.

Privacybeleid Gezonde Leefstijl Company

Uw privacy is vanzelfsprekend van groot belang voor ons. Wij houden ons aan de privacy wet (AVG). Dit betekent dat we maatregelen nemen de veiligheid van je gegevens te waarborgen en dat wij hier zorgvuldig mee omgaan. In deze privacy verklaring lichten wij toe wat de Gezonde Leefstijl Company doet met de informatie die u ons toevertrouwt.  

Afhandelen van je bestelling 

Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we gegevens van u nodig. Om de bestelling netjes af te kunnen handelen gebruiken wij uw organisatie- en persoonsgegevens. Indien u tijdens het bestelproces hebt gekozen voor het versturen van de bestelling, dan mogen wij uw persoonsgegevens doorgeven aan onze bezorgdienst (PostNL) zodat de bestelling kan worden afgeleverd. Ook ontvangen wij informatie over uw betalingen aan ons via onze betalingsdienst Mollie.

Voor het afhandelen van uw bestelling gebruiken wij de volgende gegevens:

– betalingsgegevens

– afleveradres

– NAW-gegevens

– geslacht

– e-mailadres

– telefoonnummer

– factuuradres

Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dit is de wettelijke bewaartermijn). 

Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:

Betaalprovider Mollie B.V. 
Na het afronden van je bestelling kunt u  een betaalmethode selecteren. Kiest u voor iDeal, dan nemen zij het laatste deel van uw bestelling van ons over, namelijk het betaalproces. Zij zullen enkel gegevens van u vragen die nodig zijn voor het afhandelen van de betaling. 
Verzend/bezorgdienst PostNL 
Wanneer u een (fysieke) bestelling bij ons plaatst, zorgen wij ervoor dat deze zo spoedig mogelijk wordt geleverd. Het daadwerkelijk bezorgen van uw bestelling wordt door PostNL uitgevoerd. Het is daarom voor ons noodzakelijk uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL te delen. Deze zullen uitsluitend worden gebruikt voor het bezorgen van uw bestelling.
Webwinkel software Siteground
Gegevens die u invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Siteground. Siteground zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking.

Contact 
Wanneer u contact met ons opneemt vragen wij indien noodzakelijk uw  e-mailadres, naam en telefoonnummer. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat we u goed en volledig hebben geholpen en drie maanden daarna. Zo kunnen wij bij eventuele vervolgvragen de voorgaande informatie makkelijk terughalen.

Uw account 
U kunt zich op onze website registreren middels het aanmaken van een account. U geeft dan informatie over jezelf en kiest een gebruikersnaam. Daarmee maken wij een account aan, waarop jij kunt inloggen met uw eigen gekozen gebruikersnaam en wachtwoord. 

Voor dit account gebruiken wij de volgende gegevens van u:

– NAW-gegevens

– telefoonnummer

– e-mailadres

– geboortedatum

– geslacht

– factuuradres en een eventueel alternatief afleveradres.

Dit alles doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat u het account opzegt. 

Waarom bewaren wij deze informatie? Dit doen wij zodat u deze niet telkens opnieuw in hoeft te vullen tijdens het plaatsen van een order en zodat wij  u makkelijker kunnen benaderen indien dat nodig is.

Google Analytics 
Wij verzamelen uw gegevens om onze website te verbeteren. Denk hierbij aan de duur van uw website bezoek of de pagina’s die uw bezoekt.  Dit gebeurt d.m.v. Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet verbonden aan uw persoonlijke gegevens.

In onze onlineshop zijn social media buttons opgenomen. Wanneer u hierop klikt, verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens. 

Cookies 
Onze onlineshop gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet telkens opnieuw hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt. 

Wanneer u de onlineshop voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen wij vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies. 

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar het kan dan wel gebeuren dat onze webshop niet meer naar behoren werkt. 

Beveiliging 
Zoals al eerder aangegeven, is beveiliging van uw persoonsgegevens voor ons van groot belang. Om jouw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen: 
 
Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer) ook wel SSL/TLS genoemd. Hiermee wordt alle informatie tussen jou en onze website afgeschermd wanneer u uw persoonsgegevens invoert. Uw verbinding met samensportiefinbeweging.nl is dus privé. Er worden van uw persoonsgegevens geen kopieën gemaakt of doorverkocht aan andere partijen. Uw gegevens worden alleen beheerd in de eerder genoemde systemen en software. Uw persoonsgegevens worden alleen door Gezonde Leefstijl Compnay beheerd of eerder benoemde derde en zijn alleen toegankelijk via de software van SiteGround.

Gezonde Leefstijl Company B.V. verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van producten en kortingen via e-mail. Mocht het nodig zijn om gegevens die u  met ons hebt gedeeld, te delen met andere dan hierboven genoemd, dan wordt er altijd om uw goedkeuring gevraagd.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens 
Heeft u na het lezen van deze privacyverklaring nog vragen of wilt u weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, neem dat contact met ons of kijk op https://samensportiefinbeweging.nl/avg-data-toegang/.

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat wij zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen en/of verwijderen. 

Datalek melding 
Sinds 1 januari 2016 zijn wij, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging van uw persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. In het geval van een dergelijk datalek zullen wij onze klanten hiervan op de hoogte stellen middels een e-mail. 

Klacht indienen 
Vind u dat wij niet op de juiste manier met uw gegevens omgaan, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (Autoriteit Persoonsgegevens). 

Gegevens openbaren

Gezonde Leefstijl Company behoudt zich het recht voor de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Gezonde Leefstijl Company dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Gezonde Leefstijl Company te beschermen. Daarbij trachten we altijd uw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Mocht u omtrent deze privacyverklaring nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@gezondeleefstijlcompany.nl.